HELLBOUND

Monday, July 15, 2013


pictures: christeric.com, tumblr

NL: OOPS I did it again. Ok ik weet dat ik al veel schoenen heb maar deze had ik echt (echt!) nodig. Ik wilde ze echt al heel lang, ik heb al heel veel gespaard, ik heb nog geen plateau schoenen die lijken op deze, hier zitten regenboog veters bij, ook nog witte veters, ze zijn eindelijk binnen nadat ze VET LANG uitverkocht waren. Allemaal excuusjes die ik had voor het kopen van deze HELLBOUNDS van UNIF. Ze worden vandaag bezorgd dus ik kan niet wachten (lees: ik zit al sinds 10 uur vanochtend voor het raam te wachten op de postbode (die by the way denkt dat ik serieuze issues heb omdat hij minimaal 2 keer per week langs komt met pakketjes, NOT kidding)). Eigenlijk heb ik helemaal geen excuus nodig voor deze schoenen want ze zijn awesome. Hopelijk zijn ze er op tijd zodat ik ze aankan vanavond naar de show van Anne de Grijff. Zo niet ga ik even zitten huilen in een hoekje en een nieuwe outfit bedenken :) 
Have fun in de sun today.
X
ps. Als je ze ook wilt kopen, ik heb ze HIER vandaan.
pps. omg eerste post in het Nederlands omg

ENG: I bought these HELLBOUNDS from UNIF and they will arrive today! I am so excited, hopefully they will be here on time so I can wear them tonight at Amsterdam Fashion week.

17 comments

 1. Great!

  New post on my blog!

  xoxo

  www.slimkidinside.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. I love, love this shoes !!! awesome !!

  ReplyDelete
 3. Zo hoog! Ik zou ze zelf niet dragen wegens te opvallend en extreem, maar als je er het zelfvertrouwen voor hebt, zeker doen!

  ReplyDelete
 4. super tof! de schoenen zijn echt heaven, ik heb zelf lita look a likes, en wil ooit ook deze babies hebben
  xx ish
  tiny-heart-beats.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Ben heel benieuwd naar je outfit vanavond! Foto op instagram? (: x

  ReplyDelete
 6. Very trendy shoes!!!

  If you want, we can follow each other. Kisses
  http://fashionsecrets-oksana.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Amazing ! I want all them ♡

  A G A T H I E

  ReplyDelete
 8. wow i love it

  www.lookatthestreets.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Oh my god!!!! how much are those? X

  ReplyDelete
 10. nice boots http://fashionrubies.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete

THANKYOU ♥♥

X

Kirsten Thyra

Latest Instagrams

© SUPERFREAK. Design by Fearne.